Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Kαραμανώλης: Ένας… δουλευταράς με μεγάλες δυνατότητες

Kαραμανώλης: Ένας… δουλευταράς με μεγάλες δυνατότητες

paok karamanolis

paok-karamanolisΈκανε… αίσθηση το “ξέσπασμα” του Τέλη Ζουρνατσίδη για το γεγονός πως ο Δημήτρης Καραμανώλης δεν ήταν στην Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 και με αφορμή τα όσα έγραψε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ας… γνωρίσουμε τον “μικρό”. Αρχικά να πούμε πως ο αποκλεισμός του από την Εθνική αποτέλεσε έκπληξη τόσο για την πλευρά του παίκτη όσο και για το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” λόγω του ρόλου που είχε -το προηγούμενο διάστημα- στην ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ από το 2011, έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο

Ο Καραμανώλης (είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.95 και παίζει ως γκαρντ) αποτελεί… παιδί του ΠΑΟΚ, με την έννοια πως από το 2011 ήταν μέλος στα τμήματα υποδομής των “ασπρόμαυρων”. Το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα στα τέλη του Αυγούστου υπέγραψε με τον “Δικέφαλο” επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (ως το 2020). Ξεχώριζε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα Εφήβων και η απόφαση για το συμβόλαιο που υπέγραψε, είχε παρθεί πολύ καιρό πριν ενηλικιωθεί.

Kαλός σουτέρ, καλός στην άμυνα και διαβάζει σωστά το παιχνίδι

Όσο για τα αγωνιστικά του στοιχεία-πλεονεκτήματα; Άνθρωποι που τον γνωρίζουν (όσον αφορά το πώς παίζει) λένε πως είναι ένας παίκτης που διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Το σουτ αποτελεί δυνατό του στοιχείο και μάλιστα είναι αρκετά εύστοχος έξω από τα 6.75 (κάποιες φορές δεν “φοβάται” να σουτάρει για τρεις από μακριά, δηλαδή έχοντας κάποια απόσταση από την γραμμή του τριπόντου καθώς έχει εμπιστοσύνη στο χέρι του). Επίσης παίζει καλή άμυνα, ένας τομέας που δίνει πάντα σημασία ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Προσφορά 1 Sony PS4 και 2 Tablets Android! Μπείτε στον λογαριασμό σας στην 2winbet.gr και δείτε λεπτομέρειες για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει έως 31/12 τα μεσάνυχτα. Πατήστε εδώ

Δουλειά παρά το… ρεπό, προσπαθεί να βελτιώσει τα αθλητικά του προσόντα

Την Τρίτη (27/12) παρά το ρεπό που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτός ήταν στο γήπεδο και δούλευε. Και θα συνεχίσει να προπονείται αυτές τις μέρες (οι παίκτες του “Δικεφάλου” έχουν ακόμη δύο μέρες ρεπό)… Γενικότερα έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά (είναι ένα από τα θετικά του στοιχεία), είναι ιδιαίτερα αθλητικός σαν παίκτης και στη παρούσα φάση προσπαθεί να βελτιωθεί κι άλλο σε έκρηξη αλλά και σε ταχύτητα σε ό,τι αφορά τα αθλητικά του προσόντα.

Από αθλητική οικογένεια…

Αυτοί που ξέρουν το παιχνίδι του νεαρού, υποστηρίζουν πως ο Καραμανώλης δεν έχει… αγωνιστικό “ταβάνι” σαν παίκτης αναφορικά με το που μπορεί να φτάσει, εκφράζεται η άποψη πως βάσει των ικανοτήτων του διαθέτει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα και το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να τον αξιοποιήσει σωστά δίνοντας του ευκαιρίες έτσι ώστε ο “μικρός” να φανερώσει τις δυνατότητές του οι οποίες είναι μεγάλες. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του, Απόστολος είναι προπονητής και υπήρξε αθλητής μπάσκετ παλαιότερα ενώ ο θείος του, Θόδωρος Καραμανώλης παλαιότερα είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο και στην Δάφνη.

Για να είστε… διαβασμένοι πριν ποντάρετε, κλικ στο Kolpobet.gr. “Δείχνει” τον δρόμο για το ταμείο!

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…