Κεντρική Διεθνή Καυστικά σχόλια για τον Ραντούλιτσα από Ιταλό δημοσιογράφο

Καυστικά σχόλια για τον Ραντούλιτσα από Ιταλό δημοσιογράφο

armani milano miroslav raduljica

armani-milano-miroslav-raduljica

Η Αρμάνι έχει κάνει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα και έχει αγγίξει τον πάτο της βαθμολογίας, με την ομάδα να χρειάζεται γρήγορα αλλαγές ώστε να σώσει ό,τι μπορεί.

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Μάσιμο Οριάνι σε άρθρο του στην ”Gazzetta dello Sport”, με τον Γιασμίν Ρέπεσα και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να είναι κατά κύριο λόγο στο στόχαστρο του Ιταλού δημοσιογράφου.

Στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεται στην πολύ κακή εμφάνιση του Σέρβου σέντερ, σχεδόν τον εκμηδενίζει: ”Όχι, ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αλλά και να έπαιζε, θα έβαζε σίγουρα κάποιους πόντους μέσα από τη ρακέτα, ειδικά αν τον μάρκαρε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα”. Με το δίκιο του όμως καθώς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν σε τραγικό βράδυ και τελείωσε τον αγώνα με μόλις 2 πόντους με 1/8 δίποντα, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον οι παίκτες και ο τεχνικός της Αρμάνι θα κρίνονται σε κάθε παιχνίδι, με τον Κροάτη προπονητή της ομάδας να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και εφόσον ηττηθεί στο ντέρμπι με τη Ρέτζιο Εμίλια θα αποχωρήσει από τους Ιταλούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η Μάλαγα περιμένει τον Μπαλτσερόφσκι

Μια θέση στη Μάλαγα είναι ανοιχτή για τον Μπαλτσερόφσκι Η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί…