Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου” (vid)

“Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου” (vid)

mat lojeski

mat-lojeskiΟι Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Έρικ Γκριν, Πάτρικ Γιανγκ, Κεμ Μπιρτς και Ματ Λοτζέσκι βρέθηκαν στο κατάστημα αυτοκινήτων, το οποίο είναι χορηγός του Ολυμπιακού για να παραλάβουν τα νέα τους αυτοκίνητα.

Στα πλαίσια της εν λόγω εκδήλωσης ο Βέλγος γκαρντ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στις δηλώσεις του περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και της Νταρουσάφακα για τον ίδιο, τονίζοντας πως όσα γράφτηκαν ήταν αποτέλεσμα διαστρέβλωσης των όσων είπε.

Αναλυτικά:

Πιστεύω πως κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν. Βρέθηκα σε μία περίεργη κατάσταση. Κάποια πράγματα μεταφράστηκαν λάθος, δεν μεταφράστηκαν σωστά τα όσα είπα. Τα αφήνω όλα πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν πως είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα συμβεί το μέλλον.

Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη. Σήμερα παραλαμβάνουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Έχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Φενέρ και ανυπομονούμε για το νέο έτος. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε σε πολύ καλή θέση τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Ελλάδα. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη επί της Φενέρ, με την οποία ισοβαθμούμε στη δεύτερη θέση. Κοιτάμε, όμως, κάθε αγώνα ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε αν μείνουμε στο πλάνο»

Στις προσδοκίες του για το Final Four, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. O Έλληνας τεχνικός…