Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα”

“Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα”

vetoulas

vetoulas

O Προμηθέας Πατρών ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 7375 για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο προπονητής του Προμηθέα, Νίκος Βετούλας, τόνισε πως η ευθύνη για την ήττα είναι δικιά του, ενώ ο Νίκος Γκίκας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ζήση Σαρικόπουλου.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας:
“Καταρχήν, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας ενόψει των εορτών. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα, όμως πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα και στο ότι υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω με πολλά προβλήματα, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν.

Είναι μια κίνηση που δίνει χαρά και ελπίδα στην κοινωνία μας. Τα παιδιά αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς στη διάρκεια όλης της περασμένης εβδομάδας δεν κάναμε την προετοιμασία που θα θέλαμε, λόγω των προβλημάτων που είχαμε και της έλευσης των δυο νέων παικτών.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πληγώνει, όπως μας πλήγωσε και η ήττα από τον Αρη, όμως στο χέρι μας είναι τα δυο αυτά αποτελέσματα να μας κάνουν πιο αποφασισμένους και πιο σκληρούς. Η ευθύνη για την ήττα δεν βαραίνει τα παιδιά, είναι δικιά μου και την αναλαμβάνω. Στόχος μας τώρα είναι να δούμε μπροστά. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να ενσωματώσουμε όλα τα παιδιά. Οι παίκτες μου έχουν προσωπικότητα και καρδιά. Το παιχνίδι χάθηκε σε δυο λεπτομέρειες.”

Ακόμα ο Νίκος Γκίκας είπε:
“Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ελέγχαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και φτάσαμε ακόμη και στο +10, όμως στην συνέχεια ένα γενικό μπλακ-άουτ, μας στέρησε τη νίκη την οποία δικαιούμασταν ξεκάθαρα.

Κληθήκαμε να παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ με δύο νέα παιδιά, που έκαναν λίγες μόλις προπονήσεις με την ομάδα μας, ενώ μας στοίχισε και ο τραυματισμός του Σαρικόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Η ήττα μας αφήνει μια πικρία, όμως πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι στην Κύμη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…