Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Ιδιαίτερα δύσκολος ο όμιλός μας”

“Ιδιαίτερα δύσκολος ο όμιλός μας”

konstantinos-papadakis-ethniki-efivwn

Η Εθνική Εφήβων βρίσκεται στη Σαμσούντα, καθώς την Παρασκευή (16/12) ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων. Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την εν λόγω διοργάνωση, αλλά και για τον δύσκολο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά:

Τι πιστεύεις πως μπορεί να καταφέρει η Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

“Θα προτιμούσα να μην μιλήσω για κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Θα πω αυτό που λέμε συνήθως, αλλά είναι και αυτό που τελικά ισχύει: Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε ο καθένας από τη δική του πλευρά και με τον δικό του ρόλο να βοηθήσουμε την Εθνική Ομάδα να κάνει το καλύτερο. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και θα κάνουμε τον απολογισμό μας”.

-Πόσο μπορεί να επηρεάσει η δυσκολία που κρύβει ο όμιλός μας και ιδιαίτερα η πρεμιέρα απέναντι στην Τουρκία;

“Ο όμιλός μας είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Και οι τρεις ομάδες του ομίλου είναι πολύ δυνατές, με πολύ αξιόλογους παίκτες. Δεν νομίζω όμως πως αυτό έχει κάποια επιρροή σε εμάς, γιατί ξέρουμε πως σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίζαμε τέτοιες ομάδες. Σίγουρα όμως μια πρεμιέρα με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα που είναι επιπλέον και η διοργανώτρια έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας”.

-Πόσο δύσκολο είναι για εσάς το γεγονός ότι μαζευτήκατε στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ως προορισμό μια τέτοια διοργάνωση;

“Είναι λίγο δύσκολο το να συγκεντρωνόμαστε στη διάρκεια της χρονιάς. Ο κάθε αθλητής έχει μπει στο δικό του πρόγραμμα και τη ρουτίνα του με την ομάδα του. Από τη στιγμή όμως που καλούμαστε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε με μια τέτοια διοργάνωση, όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Καταβάλλοντας την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, στο λιγοστό χρόνο που διαθέτουμε, θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο για να μπορέσουμε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Συνεχίζεται η «λάσπη» για το έπος του ’87

Συντεταγμένη «λάσπη» έχουν ξεκινήσει να πετούν μέλη της τότε ομάδας της ΕΣΣΔ, που ηττήθηκε…