Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε διάρκεια, μπράβο στον Σάιμπερτ”

“Είχαμε διάρκεια, μπράβο στον Σάιμπερτ”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ρόζα Ράντομ ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς ανέφερε:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί σε μεγάλη διάρκεια παίξαμε αυτό που θέλαμε επιθετικά αλλά και αμυντικά και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε για την συνέχεια της διοργάνωσης. Μπράβο και στον Σάιμπερτ που υπερέβαλλε εαυτόν για το πρόβλημα που είχε (σ.σ. το οικογενειακό πρόβλημα με τον θάνατο της αδελφής της μητέρας του) ενώ η επάνοδος του Πέινερς είναι θετικό στοιχείο.

Στο παιχνίδι η ομάδα κάπου φάνηκε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά αυτό ήταν λογικό γιατί υπήρχαν διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικά σχήματα και είναι λογικό να μην αποδίδουν συνεχώς το ίδιο. Επίσης υπάρχει και η λογική αντίδραση της αντιπάλου ομάδας που πείσμωσε περισσότερο, προκάλεσε περισσότερα προβλήματα για να επανέλθει στο ματς και έτσι η ομάδα (ΠΑΟΚ) δεν είχε την ίδια απόδοση. Ωστόσο από ορισμένους παίκτες είδα πως ήταν αρκετά θετικοί και αυτό δείχνει πως καταλαβαίνουν το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν κάποιες καταστάσεις στο ματς”.

Για τους 32 πόντους του ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκάλεπτο και το ότι παραγωγικός:
“Είναι ωραίο αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν θα στο επιτρέπουν αυτό συνεχώς όλες οι ομάδες. Το θέμα είναι να βρίσκεις λύσεις για να μην υπάρχουν οι διαφορές ανά περιόδους”.

Για τις πολλές ασίστ (9) του Μιλιένοβιτς:
“Οταν υπάρχουν ασίστ, υπάρχουν ευκολότερα καλάθια. Ολοι οι παίκτες βοηθούν τα μέγιστα και παιχνίδι με παιχνίδι, δεν μπορείς να περιμένεις να υπάρχει ίδια απόδοση”.

Για την διάρκεια που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του:
“Εκμεταλλευτήκαμε σε πολύ χρόνο αυτά που μας έδινε η αντίπαλη ομάδα. Στις ομάδες χρειάζονται οι καλοί χειριστές”.

Ο Ντάριλ Μπράιαντ τόνισε:
“Ηταν σημαντική νίκη. Ο Σάιμπερτ το πρωί έμαθε πως πέθανε η αδελφή της μητέρας του που τον μεγάλωσε. Τον ευχαριστώ που ήταν μαζί μας και που βοήθησε. Το κλειδί ήταν η άμυνα. Παίξαμε καλά, θέλαμε και τους 9 πόντους της διαφοράς και το πετύχαμε”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά την διαφορά που πήρε στο ξεκίνημα του αγώνα: “Είναι θετικό αυτό. Το σημαντικό είναι να παίζουμε την ίδια άμυνα κατά την διάρκεια του αγώνα και εφόσον το κάνουμε αυτό, θα διατηρούνται και οι διαφορές”.

Ο τεχνικός της Ρόζα Ράντομ, Βόιτσεκ Καμίνσκι είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
“Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Επαιξε εξαιρετικά, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και ενώ μειώσαμε στους οχτώ πόντους, πάλι έγιναν λάθη και ο ΠΑΟΚ έβγαλε φάσεις στο τρανζίσιον, κάτι που μας σκότωσε”.

Ο καλαθοσφαιριστής της Ρόζα Ράντομ, Ντάρνελ Τζάκσον δήλωσε:
“Δεν κάναμε τίποτα όσα σχεδιάσαμε. Κάναμε κακή δουλειά στην άμυνα ενώ ο προπονητής μας είπε να δώσουμε σημασία σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα τα επιθετικά μας συστήματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…