Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η τριάδα ξένων που κερδίζει πόντους για το… μέλλον

Η τριάδα ξένων που κερδίζει πόντους για το… μέλλον

paok 1 1

ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ / 3ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ

Το προηγούμενο διάστημα είχαμε αποκαλύψει πως για τους Σάιμπερτ, Κλάντον και Πέινερς υπάρχει το θέμα της προοπτικής της παραμονής στον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Επίσης είχαμε γράψει ότι πάντα “ασπρόμαυρους” από… νωρίς κάνουν σχέδια για την επόμενη σεζόν και αυτό αλλά και ότι υπάρχει θετική γνώμη για κάποιους ξένους, “επιβεβαιώθηκε” από το ότι ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Liberο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “δεν σας κρύβω ότι με κάποιους από τους ξένους έχουμε μιλήσει από τώρα για το μέλλον τους στην ομάδα. Να μη μπω σε λεπτομέρειες αλλά με αυτά τα 2-3 παιδιά που διακρίνονται με την ομάδα μας, ήδη έχει γίνει συζήτηση για το μέλλον. Ο Πέινερς είναι αποκάλυψη”.

Είναι γεγονός πως σχετικά με την επόμενη σεζόν και την συνέχεια της συνεργασίας με τον “Δικέφαλο”, έχουν κερδίσει… πόντους οι Πέινερς, Κλάντον και Σάιμπερτ. Είχαμε αναφέρει γι΄αυτούς πως υπάρχει καλή άποψη στον ΠΑΟΚ, ο “Δικέφαλος” βέβαια από τώρα δεν μπορεί να προχωρήσει σε αναλυτική συζήτηση περί οικονομικού αλλά κάποιες πρώτες επιφανειακές κουβέντες έχουν γίνει. Αλλωστε και ο Ζουρνατσίδης έκανε λόγο για συζητήσεις με ξένους της ομάδας… Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο Σάιμπερτ είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος και πως μπορεί να ανεβάσει κι άλλο στροφές.

Πιστεύετε στην νίκη του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο; Ποντάρετε στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις!

Ο Πέινερς είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται στον “Δικέφαλο” ενώ ο Κλάντον μπορεί να βοηθήσει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και με τα ριμπάουντ (γενικότερα φέτος έχει ασκηθεί σκληρή κριτική στα στελέχη των “ασπρόμαυρων” για τις επιλογές των ξένων αφού κάποιες μοιάζουν ιδιαίτερα… αποτυχημένες, ωστόσο οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες σε γενικές γραμμές δείχνουν καλά στοιχεία). Το τι θα γίνει με τους Κλάντον, Σάιμπερτ και Πέινερς θα φανεί μελλοντικά… Στον ΠΑΟΚ έχει διαμορφωθεί καλό κλίμα γι’ αυτούς (πάντως είναι ακόμη νωρίς και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο) και το ζητούμενο είναι οι τρεις τους σταθερά να “δίνουν” πολλά στον “Δικέφαλο”.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…