Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Ρεθύμνου

Η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του Ρεθύμνου

rethimno

Το Ρέθυμνο επισκέφθηκε την εκδήλωση “Χριστούγεννα στον Κόσμο” που διοργανώνεται από το 7ο Δημοτικό και το 8ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου. Οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και χαμόγελα στους νεαρούς θαυμαστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση “Χριστούγεννα στον Κόσμο“, που διοργάνωσαν οι μαθητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και γονείς του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 8ου νηπιαγωγείου Ρεθύμνου στο πάρκο της οδού Αποστολάκη στον Κουμπέ.

Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των ινδαλμάτων τους, με τους παίκτες μας να υπογράφουν δεκάδες αυτόγραφα, δίνοντας τους μεγάλη χαρά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και ο Αγορίνος, ο οποίος διασκέδασε τους λιλιπούτειους θαυμαστές του. Το “παρών” επίσης έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Μανόλης Γιαννούλης, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου, ευχόμενοι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…