Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η αποθεραπεία του Βασιλειάδη δεν πάει όπως περιμέναμε”

“Η αποθεραπεία του Βασιλειάδη δεν πάει όπως περιμέναμε”

aek 4

aek-zdovc

Δηλώσεις μετά από τη νίκη επί της Δόξα Λευκάδας έκανε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος αναφέρθηκε ναι μεν στο παιχνίδι αλλά και στις απουσίες των Βασιλειάδη και Μαυροειδή εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπεσίκτας για το Champions League.

Όλα όσα δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Αυτά τα ματς δεν είναι εύκολα, ειδικά για τους προπονητές. Είσαι υποχρεωμένος όχι μόνο να νικήσεις, αλλά να συντρίψεις αυτές τις ομάδες. Στο πρώτο ματς ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Αυτά τιμωρήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπορέσαμε να ηρεμήσουμε. Στο τέλος με κάποιον τρόπο πήραμε αυτή τη διαφορά για να χαλαρώσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες σε άλλους παίκτες. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς με την Μπεσίκτας”.

Για τις ευκαιρίες που πήραν Τσαλμπούρης και Σκουλίδας είπε: “Ο Σκουλίδας δεν μπήκε στο ρυθμό, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση έχασε το τάιμινγκ για να πάρει κάποια σουτ που σχεδιάσαμε για εκείνον. Έμοιαζε λίγο χαμένος. Ο Τσαλμπούρης ήταν κακός απέναντι στη Σαρλερουά, αλλά σήμερα είχε πολύ καλή εικόνα. Εγώ κοιτάζω πρώτα την άμυνα. Αυτά τα παιδιά προπονούνται σκληρά και αξίζουν να παίζουν. Χαίρομαι να τους δίνω ευκαιρίες και πρέπει να τους εμπιστευτώ”.

Για την κατάσταση των Βασιλειάδη και Μαυροειδή εν όψει Μπεσίκτας, απάντησε: “Ο Βασιλειάδης μάλλον δεν θα παίξει, γιατί η αποθεραπεία του δεν πάει όσο γρήγορα περιμέναμε. Ο Μαυροειδής θα μπει στις προπονήσεις, πρέπει να τον προφυλάξουμε με το χρόνο συμμετοχής του αλλά μάλλον θα είναι μαζί μας στο ματς αυτό”.

Ο Ντούσαν Σάκοτα από την πλευρά του είπε: “Θεωρώ πως προσεγγίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι, ακούσαμε 100% τις οδηγίες των προπονητών και το κάναμε εύκολο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι σε ένα δύσκολο ματς με την Μπεσίκτας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…