Κεντρική Basket League Γίνε εθελοντής στο “Basket Αγάπης” (pic)

Γίνε εθελοντής στο “Basket Αγάπης” (pic)

basket

basketΜετά τη Λευκάδα, επόμενος σταθμός για το Basket Αγάπης” θα είναι το Λαύριο. Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει το εγχείρημα τους, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαυρεωτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η εκστρατεία αλληλεγγύης “Basket Αγάπης” συνεχίζεται και την αγωνιστική, με τον Δήμο Λαυρεωτικής να αποτελεί τον επόμενο σταθμό. Ο ΕΣΑΚΕ, η STOIXIMAN.GR, ο Δήμος Λαυρεωτικής και η ΚΑΕ Λαύριο DHI ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στον αγώνα Λαύριο DHI-Παναθηναϊκό SUPERFOODS τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00.

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο “Basket Αγάπης” προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Λαυρεωτικής. Σε περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία του Λαυρίου (μπροστά από τα ΚΕΠ) από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 08.00-20.00 και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 05/12) στο γήπεδο με τις δικές σου προσφορές για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη”.

stxmn_basket_agapis_lavrio_pao_A4_v1
stxmn_basket_agapis_lavrio_pao_A4_v1
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Την Παρασκευή το ΠΑΟ – Προμηθέας

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε …