Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έτοιμοι να καταθέσουμε και την ψυχή μας”

“Έτοιμοι να καταθέσουμε και την ψυχή μας”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη θέλει να προχωρήσει στη Stoiximan.gr Basket League o Απόλλων Πάτρας, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει της Δόξας Λευκάδας και πλέον θέλει να φύγει με το διπλό από την έδρα του Κολοσσού, με τον αρχηγό των Πατρινών, Δημήτρη Βεργίνη, να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ:

“Το περασμένο Σάββατο πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη επί της νεοφώτιστης Δόξας Λευκάδας και κάναμε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για το στόχο της παραμονής. Με “δυνατό” σημείο την άμυνα μας καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας και φτάσαμε στην επικράτηση η οποία λειτουργεί θετικά τόσος τον ψυχολογικό τομέα όσο και στο βαθμολογικό καθώς μας δίνει “ανάσες” και μας βοηθά να συνεχίσουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια μας.

Η προετοιμασία μας ξεκίνησε πολύ διαφορετικά απ’ ότι τελειώνει καθώς τα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών φαίνεται ότι μας κυνηγούν και κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο θα παραταχθούμε αποδεκατισμένοι. Οι Ράσελ και Καλινόσκι δεν υπολογίζονται ενώ στις απουσίες αυτές προστίθενται και αυτή του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου αλλά και οι ενοχλήσεις που έχουν οι Έντιν Μπάβτσιτς και Μάικλ Κόμπινς.

Ξέρουμε ότι το έργο μας πλέον δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όμως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου είναι έτοιμοι για να καταθέσουμε και την ψυχή μας μέσα στο παρκέ για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Καλούμαστε να παίξουμε και για τους παίκτες που θα απουσιάζουν αν και ξέρουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να μπορέσουμε να βγούμε αλώβητοι από το Βενετόκλειο.

Ο αντίπαλος μας στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη όμως και εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει καλά αγωνιστικά στοιχεία και σε εκτός έδρας παιχνίδια. Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε για τη Ρόδο και ελπίζω την άλλη εβδομάδα να χαμογελάμε και πάλι και να μην έχουμε τόσα πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Δεκέμβριος είναι δύσκολα αγωνιστικά μήνας και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…