Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Επιστρέφει ο Γκιστ

Επιστρέφει ο Γκιστ

James Gist-Panathinaikos

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο Τζέιμς Γκιστ επιστρέφει την Τρίτη στην Ελλάδα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ. Κι επιστρέφει αποφασισμένος να γυρίσει όσο νωρίτερα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που βέβαια δεν πρέπει να περιμένετε να συμβεί άμεσα.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως η επέμβαση πήγε πολύ καλά και ο ειδικευμένος σε αυτές τις εξαιρετικά σπάνιες καταστάσεις χειρουργός, τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια της καριέρας του.

Η επέμβαση ήταν εξ ορισμού δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει καν βιβλιογραφία για τον τραυματισμό του. Μόνο δύο έρευνες μία με τέσσερις εγχειρίσεις και μία με τρεις, έχουν καταγραφεί. Η εκτίμηση του ιατρού είναι πως αν δεν έκανε την επέμβαση μπορεί να γύριζε νωρίτερα, αλλά δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος.

Ο Γκιστ επιστρέφει την Τρίτη στην Αθήνα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα Μαρτίου, για να γυρίσει στις προπονήσεις, άρα στα γήπεδα -αν όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που έχουν θέσει οι γιατροί- θα γυρίσει τον Απρίλιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ορίστηκαν οι εξ αναβολής αγώνες του Παναθηναϊκού στην Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα γίνουν τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν για τον…