Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έχουμε τεράστιες δυνατότητες”

“Έχουμε τεράστιες δυνατότητες”

kalaitzakis-ethiki

Τεράστιες δυνατότητες έχει η Εθνική ομάδα των Εφήβων, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο νεαρός άσσος τόνισε πως η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει το 2Χ2, στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήταν για εμάς ένας τελικός. Μπήκαμε αγχωμένοι στην αρχή. Ήταν και λογικό, γιατί όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο αγώνας ήταν μεγάλης σημασία για εμάς. Όσο περνούσαν τα λεπτά, βγάζαμε ενέργεια και πάθος στην άμυνα. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε στο να μειωθεί το άγχος μας, να παίξουμε καλύτερα και να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατά στην κατηγορία”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Στη συνέχεια ανέφερε:”Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό με τη Σλοβενία. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως μπορεί να σωθήκαμε, αλλά θέλουμε τώρα το 2/2. Το θέλουμε για εμάς”.

Tέλος πρόσθεσε:”Ως ομάδα πιστεύω πως έχουμε τεράστιες δυνατότητες. Ο αρχικός μας στόχος ήταν η οχτάδα, την είσοδο στην οποία χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες τελικά. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε πιο ψηλά. Πρέπει τώρα να φανούμε δυνατοί στους δύο αγώνες που απομένουν. Θέλουμε μόνο τη νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Live στο κανάλι της FIBA: Ελλάδα – ΗΠΑ (vid)

Η FIBA λόγω της διακοπής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και της καραντίνα φροντίζει να …