Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έχουμε μάθει στα δύσκολα”

“Έχουμε μάθει στα δύσκολα”

sotiriou ethniki

sotiriou-ethnikiH Εθνική ομάδα γυναικών κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας μαζί με τη Σερβία, τη Γαλλία και την Σλοβενία. Κατερίνα Σωτηρίου και Κώστας Κεραμιδάς σχολίασαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ του αντιπάλους μας:

Σίγουρα Γαλλία και Σερβία κουβαλάνε μετάλλια και τον τίτλο του φαβορί για τη συνέχεια. Όμως θα μείνω στο τι θα παρουσιάσουμε εμείς το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα, αρκεί να βάλει πάθος και μυαλό και φυσικά να είμαστε υγιείς!

Να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την πρόκριση και, γιατί όχι, και το κάτι παραπάνω. Σίγουρα με ειδική τακτική και αυτοπεποίθηση, αλλά και τύχη που πάντα χρειάζεται σε αυτές τις διοργανώσεις, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Σωτηρίου.

Ο Κώστας Κεραμιδάς πρόσθεσε: “Είχαμε τη δυσκολότερη κλήρωση. Είμαστε σε έναν όμιλο με απίστευτα δυνατές ομάδες, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και τη φιναλίστ. Θεωρητικά είναι οι δύο καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης, όπως βγήκαν από το τελευταίο Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική Ελλάδας ωστόσο, έχει δείξει από τα προκριματικά ότι έχει… μέταλλο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…