Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δύσκολη η ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε έτοιμοι”

“Δύσκολη η ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε έτοιμοι”

ntibler

ntibler

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γαλατασαράι (09/12, 20:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. O Tζον Ντίμπλερ παρότι γνωρίζει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των “πρασίνων” στο “Νίκος Γκάλης” ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πάμε για τη νίκη. Χρειαζόμαστε εκτός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming τα ματς της Euroleague!

Ξέρω πως ο κόσμος στο “Νίκος Γκάλης” δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα, όπως και το δικό μας κοινό. Θα είναι μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε έτοιμοι”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Γκοκσενίν Κοκσάλ πρόσθεσε:Δεν έχουμε κερδίσει μακριά από την έδρα μας και το ματς στην Αθήνα είναι δύσκολο, αλλά πάμε για τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε την αρχή. Αν τα καταφέρουμε θα αλλάξει ριζικά η κατάστασή μας στην Ευρωλίγκα. Οι διαφορές μεταξύ των περισσότερων ομάδων στη βαθμολογία δεν είναι μεγάλες και αν νικήσουμε θα πάρουμε ένα πλεονέκτημα”.

Mε την σειρά του ο Εγκέ Αράρ ανέφερε:Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το ματς και προερχόμαστε από μια άνετη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά όταν έχει τη στήριξη του κόσμου του. Είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να πάρουμε την πρώτη μας νίκη εκτός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…