Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δίνουμε χαρά για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες” (pics+vids)

“Δίνουμε χαρά για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες” (pics+vids)

bourousis

Παίκτες και προπονητές του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (19/12) στο Ίδρυμα “Ελπίδα“, όπου μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά. Ο Γιάννης Μπουρούσης, μάλιστα, τόνισε πως οι “πράσινοι” θέλουν να βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μπουρούσης:
“Για εμάς είναι εξίσου μεγάλη χαρά που κλέβουμε έστω και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε και τις υποχρεώσεις που έχουμε προκειμένου να δώσουμε χαρά στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές στη ζωή τους και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε πιο χαρούμενους.

Τους δίνουμε χαρά ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. Αυτό πρέπει να το κάνουμε όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτή είναι η δικιά μου σκέψη. Μπορούμε να το κάνουμε, ο καθένας να έρχεται να βλέπει. Να βοηθάμε όπως μπορούμε.”

Ακόμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε:
“Θέλω ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσω όλους για τη θερμή υποδοχή αλλά και για το τεράστιο έργο που κάνουν σε αυτά τα παιδιά. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι τιμή μας και χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να δώσουμε λίγο χαρά σε αυτά τα παιδιά και πάντα θα στηρίζουμε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και υγεία σε αυτά τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο και πολλά χαμόγελα ειδικά στα παιδιά αυτές τις ημέρες που το έχουν.”

Δείτε εδώ τα βίντεο από την επίσκεχη των “πρασίνων”:

Μπουρούσης: «Δίνουμε χαρά για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες»

Παναθηναϊκός: Μοίρασαν χαμόγελα οι «πράσινοι» στο Ίδρυμα «Ελπίδα» (pics)

Gallery item 18

Gallery item 15

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής

Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός χορήγησε κανονικά η Επιτροπή Επαγγελματικού…