Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δυνατά και στα δύο επόμενα παιχνίδια”

“Δυνατά και στα δύο επόμενα παιχνίδια”

vlassopoulos ethniki efivwn

vlassopoulos-ethniki-efivwn

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων επικράτησε της Σουηδίας με 8069 για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που διεξάγεται στην Σαμσούντα, με τον Γιώργο Βλασσόπουλου να δηλώνει πως η διοργάνωσει ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βλασσόπουλος:
“Η ομάδα πιστεύω πως έδειξε πως άξιζε να μπει στην οχτάδα. Κάποιες μικρές λεπτομέρες, κάποια λάθη απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως η Τουρκία και η Γερμανία, η οποία θεωρώ πως θα πάρει το χρυσό, μας στοίχισαν το κάτι παραπάνω. Τα κάποια λάθη που κάναμε δεν τα πληρώσαμε απέναντι στη Σουηδία.

Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα πιστεύω, παίξαμε καλά παρά το δεδομένο άγχος και συνεχίζουμε. Θέλουμε να αποδείξουμε πως άξιζε να είμαστε στην οχτάδα. Οπότε θα προχωρήσουμε με την ίδια δύναμη και με συγκέντρωση για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολη αποστολή αυτό το τουρνουά και δεν μιλάω μόνο για εμάς, αλλά και για άλλες ομάδες, που δυσκολεύτηκαν εξίσου με την προετοιμασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τα αφήνουμε στην άκρη όλα όμως και συνεχίζουμε. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…