Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε”

“Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε”

ivanovic

ivanovic

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο “Νίκος Γκάλης” την Δόξα Λευκάδας (17/12, 17:00), για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. O Nίκολα Ιβάνοβιτς μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με την Σαρλερουά, ενώ δήλωσε πως η Λευκάδα έχει πολλού έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς:
“Kαλησπέρα σας,

Η ομάδα έδειξε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα του Champions League με την Σαρλερουά. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε όπως έπρεπε ακολουθώντας το πλάνο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η χρονιά είναι μακρά, με πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες και πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει το παιχνίδι του. Περιορίσαμε τους παίκτες – κλειδιά και στην επίθεση βγάλαμε σιγουριά. Έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και τα καταφέραμε.

Πλέον, πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα Λευκάδας. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που έχει σταθερή απόδοση. Είναι ένα ματς που απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς η Δόξα διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Στόχος είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη. Όταν περάσει αυτός ο αγώνας θα έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με τη Μπεσίκτας για το Champions League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…