Κεντρική Basket League Άρης “Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για αλλαγή ή προσθήκη”

“Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για αλλαγή ή προσθήκη”

priftis

priftis

Συνέντευξη Tύποτ για το αυριανό παιχνίδι (07/12, 21:00) με την Έλιος Σανς παραχώρησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Σλοβένους, αλλά και στην κατάσταση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ο 26χρονος άσσος “των “κιτρίνων” δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στο αυριανό παιχνίδι στο “Nick Galis“, αλλά ούτε σε αυτά με Κύμη και Μπάκεν Μπέαρς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα προβλήματα τραυματισμών και αν θα γίνει αλλαγή ή προσθήκη:Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχουμε αποφασίσει γενικά τι θα κάνουμε και αν θα το κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε όπως είμαστε. Σε λίγες ημέρες θα γυρίσει ο Καββαδάς, ελπίζουμε ότι και ο Γιάνκοβιτς δεν θα μείνει εκτός παραπάνω από δέκα ημέρες. Δεν είναι ανοιχτή η αγορά για να πάρουμε παίκτη για λίγους μήνες. Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο”.

Για το παιχνίδι με την ΈλιοςΣανς: “Να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε άμυνα με μεγάλη ένταση. Να έχουμε συγκέντρωση και να διαβάζουμε καλά τις φάσεις. Δηλαδή, να κάνουμε καλά τα βασικά του παιχνιδιού που είναι η άμυνα, τα ριμπάουντ, τα λάθη και η κυκλοφορία της μπάλας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Γιάνκοβιτς και αν θα αγωνιστεί: “Είναι ερεθισμένο το πέλμα του. Σίγουρα δεν θα παίξει στο αυριανό παιχνίδι και στον αγώνα του Σαββάτου. Μάλλον και με τους Μπάκεν Μπέαρς. Θα δούμε από βδομάδα πώς θα αντιδράσει το πέλμα του και αναλόγως θα το διαχειριστούμε».

Για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Κολοσσό: “Είχαμε βελτίωση, ομαδικότητα και καλύτερη κυκλοφορία στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν έντονοι στην προσπάθειά μας. Σε ότι αφορά την αφομοίωση είναι δύσκολη η δουλειά μας. Συνεχώς έχουμε απουσίες, αλλάζουν τα δεδομένα και τα πλάνα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Γκάλης: «Έχω κίτρινο αίμα στις φλέβες μου» (vid)

Την τελευταία εμφάνιση του θυμήθηκε ο Νίκος Γκάλης. Σαν σήμερα πριν 32 χρόνια (13/5, 1992)…