Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν χρειαζόμαστε σέντερ”

“Δεν χρειαζόμαστε σέντερ”

aek 1

aek-zdovc-oaka-enosi-jyri

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να “κλέψει” τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή της “Ένωσης”, Γιούρι Ζντοβτς, να στέκεται στο γεγονός πως έλειπε η λεπτομέρεια αλλά και στο ότι η ομάδα του δεν χρειάζεται σέντερ.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ούτε γι’ αυτούς ήταν εύκολο, έπαιζαν πριν δύο μέρες και είχαν -2 παίκτες. Κι εμείς είχαμε προβλήματα, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος”, ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά μας έλειψε αυτό το λίγο, που είναι όμως… πολύ για να νικήσεις ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για να τα καταφέρεις πρέπει να παίξουν όλοι οι παίκτες καλά, αλλά αυτό δεν συνέβη για μας. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ κι έτσι είναι το μπάσκετ. Ο αντίπαλος πέτυχε πολλούς πόντους και όταν συμβαίνει αυτό εκτός έδρας και ξεπερνά ο αντίπαλος τους 70 είναι δύσκολο να νικήσεις”.

Για το αν υπάρχει ανάγκη για σέντερ: “Όχι, δεν πιστεύω πως λείπει σέντερ”.

Από την πλευρά του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε: “Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα και παίξαμε με αρκετή ενέργεια, με αποτέλεσμα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάναμε κάποια λάθη, ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και παρά τις προσπάθειές μας δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Συνεχίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…