Κεντρική NBA Χριστούγεννα made in… NBA (vids)

Χριστούγεννα made in… NBA (vids)

santa nba christmas

santa-nba-christmasgiannis-fyntanisΌταν συνδυάζεται η πιο εμπορική θρησκευτική γιορτή του χρόνου, δηλαδή τα Χριστούγεννα, με το εμπορικότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, δηλαδή το ΝΒΑ, ποια λέξη θα χαρακτήριζε αυτήν την… ένωση;

Αυτή η λέξη θα μπορούσε να ήταν “μοναδικό”, “μαγικό”, “επαγγελματικό”, “πρωτότυπο”, “χιουμοριστικό”, “έξυπνο”, “δημιουργικό”, αλλά και πολλές ακόμα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο “συνδυασμός” γίνεται κάθε χρόνο και το αποτέλεσμά του μπορεί να χαρακτηριστεί με οποιαδήποτε από τις παραπάνω!

Το 2012 μερικά από τα αστέρια του ΝΒΑ αποφάσισαν να γίνουν… τραγουδιστές και φορώντας ένα κλασικό σκουφάκι του Άγιου Βασίλη τραγούδησαν μία παραλλαγή του “Jingle Bells” ενώ έναν χρόνο αργότερα, το ίδιο τραγούδι έγινε μελωδία σε διαγωνισμότριπόντων.

Δύο χρόνια αργότερα, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων εμφανίζονται άκρως επιθετικοί απέναντι στους αντιπάλους τους δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να τηρήσουν το έθιμο της ανταλλαγής των δώρων στους αγώνες που θα διεξαχθούν ανήμερα των Χριστουγέννων.

Πέρσι, τέτοια εποχή, οι ομάδες του NBA “μονομάχησαν” για να πάρουν στην ομάδα τους τον καλύτερο free agent παίκτη που κυκλοφορούσε τα Χριστούγεννα. Το όνομά του; Santa Claus (Άγιος Βασίλης)!

Φέτος, η μεγάλη μάχη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς δεσπόζει στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν το ντέρμπι του Λος Άντζελες μεταξύ Κλίπερς και Λέικερς και το παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς.

nba-curry-lebron-christmas

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω σε έναν αγώνα -ανήμερα των Χριστουγέννων– με τους Πέισερς, ο Λάρι Μπερντ είχε πλησιάσει τον Τσακ Πέρσον και του είχε πει ότι θα του έκανε δώρο για τις γιορτές. Κατά τη διάρκεια του ματς κι ενώ σκοράρει από τη γωνία ακριβώς μπροστά από τον πάγκο της Ιντιάνα, γυρνάει στον Πέρσον που καθόταν πίσω και του λέει: “Καλά Χριστούγεννα“!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…