Κεντρική Basket League Άρης Χωρίς Τζένκινς κόντρα στον Απόλλωνα!

Χωρίς Τζένκινς κόντρα στον Απόλλωνα!

jenkins234

jenkins234Απρόοπτο για τον Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Μάικλ Τζένκινς έχει ερεθισμό στον καρπό του αριστερού χεριού του (πρόβλημα από το ματς με τους Μπάκεν Μπέαρς) και δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους Πατρινούς. Αντίθετα οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Βασίλης Καββαδάς πήραν μέρος στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα.

Πρίφτης: “Οχι απόλυτα έτοιμοι Καββαδάς και Γιάνκοβιτς”

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε για το ματς με τον Απόλλωνα: “Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στην Πάτρα. Ο Απόλλων είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της. Παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες, όπως αυτή του Ντούβνιακ“.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα απουσία, αυτήν του Jenkins και να προσαρμόσουμε εκ νέου τα πλάνα μας. Είναι θετικό το ότι επιστρέφουν ο Γιάνκοβιτς και ο Καββαδάς, αλλά εύλογα δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Στην Πάτρα πρέπει να παρουσιαστούμε με ενέργεια στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για σωστές επιθετικές επιλογές και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…