Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπράιαντ: Στο ranking τα… χαλούσε

Μπράιαντ: Στο ranking τα… χαλούσε

adar

adarΌταν το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ αποκτούσε τον Ντάριλ Μπράιαντ, στον “Δικέφαλο” θεωρούσαν πως έκαναν πολύ “έξυπνη” επιλογή. Λίγο πριν “βγει” το 2016, τελικά του έδειξαν την πόρτα της εξόδου καθώς την θέση του θα πάρει ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Ο Μπράιαντ είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην ομάδα του ΠΑΟΚ (10,7 πόντους) στο Champions League και τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα (10,5 πόντους). Το μπάσκετ, πάντως, δεν είναι μόνο… σκοράρισμα και σχετικά με το ranking είναι γεγονός ότι ο Αμερικανός τα “χαλούσε” (δεν ήταν σε υψηλή θέση στο σύστημα αξιολόγησης).

Λίγο το ότι έπαιρνε πολλές προσπάθειες για σουτ και πολλές ήταν άστοχες, λίγο και το ότι ήταν δεύτερος στα λάθη ανάμεσα σε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Champions League, αυτά (και άλλοι τομείς της στατιστικής) είχαν σαν αποτέλεσμα ο Μπράιαντ να βρεθεί στην έκτη θέση του συστήματος αξιολόγησης (λογικά θα ήταν έβδομος, αν δεν απουσίαζε ο Πέινερς σε δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού) στα ευρωπαϊκά ματς του “Δικεφάλου”.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα βάσει ranking ήταν ο όγδοος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ (σχετικά χαμηλά δηλαδή στο ranking -και- σε ό,τι αφορά την Basket League). Ο Μπράιαντ σε κάποια ματς πρόσφερε και προσπάθησε, όμως αρκετές φορές είχε βιαστικές επιλογές.

Στον “Δικέφαλο” ήξεραν πως ο Αμερικανός δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία ωστόσο εκτιμούσαν πως θα είχε περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Και αυτό όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και σε άλλους τομείς. Ισως το βάρος που πήρε στις πλάτες του ο Μπράιαντ να ήταν μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε (και είναι γεγονός πως το ότι ο ΠΑΟΚ στους “κοντούς” έχει… θέμα, δεν ευθύνεται μόνο ο Μπράιαντ αφού σε κάποια ματς ο Μιλιένοβιτς ήταν κάκιστος)…

Προσφορά 1 Sony PS4 και 2 Tablets Android! Μπείτε στον λογαριασμό σας στην 2winbet.gr και δείτε λεπτομέρειες για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει έως 31/12 τα μεσάνυχτα. Πατήστε εδώ

Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον Αμερικανό (και το “διαζύγιο”), φάνηκε πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δικαιώθηκαν (επίσης στο τελευταίο ματς με την Βαρέζε ο Μπράιαντ φέρεται να δυσανασχέτησε για τον χρόνο συμμετοχής του) για όσα θεωρούσαν όταν έκαναν την συγκεκριμένη μεταγραφή…

Στο μεταξύ έχει μεταφερθεί σε κάποιους ατζέντηδες πως υπάρχει σαν σκέψη η απόκτηση παίκτη που μπορεί να βοηθήσει στο “4” αλλά και στο “5” (εφόσον “τρέξει” το θέμα, ο Τέιλορ προφανώς θα αποχαιρετήσει αφού ακόμη “ψάχνεται”). Στον ΠΑΟΚ πάντα είχαν καλή άποψη για τον Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος κάνει καλή σεζόν στην Α2 της Ιταλίας αλλά η ομάδα του είναι χαμηλά στη βαθμολογία… Από εκεί και πέρα δεδομένου πως στις αρχές του Γενάρη για τον “Δικέφαλο” υπάρχει το ματς με τον Παναθηναϊκό στο “Παλατάκι” και η υπόθεση νίκη αντικειμενικά είναι… δύσκολη, το “διπλό” απέναντι στον Κόροιβο γίνεται ακόμη πιο “απαραίτητο”.

Πριν ποντάρεις μπες στο Kolpobet.gr. Τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…