Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Απολύτως ικανοποιημένοι”

“Απολύτως ικανοποιημένοι”

a1 2

a1-panathinaikos-nichols-demetris

Απολύτως ικανοποιημένοι τόνισε πώς είναι όλοι στο τριφύλλι μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, Ντεμέτρις Νίκολς.

Συγκεκριμένα είπε: “Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την νίκη. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Όμως εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και να πάρουμε την νίκη χωρίς να έχουμε περιπέτειες. Και τα καταφέραμε”.

Για το πως μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει με απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος παιχνίδια όχι μεγάλης επικινδυνότητας: “Δεν είναι δύσκολο. Αυτή είναι δουλειά μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ Να παίζουμε στο υψηλότερο τέμπο είτε κερδίζουμε πολύ, είτε κερδίζουμε λίγο, είτε χάνουμε. Και αυτό κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Αυτό μας ζητάει κάθε φορά ο προπονητής μας”.

Τέλος, για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού: “Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Γαλατά για την Ευρωλίγκα και πρέπει να πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό για να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Να ισοφαρίσει τη σειρά και να γυρίσει Αθήνα θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη επί της Μακάμπι και να πάει σε 5ο παιχνίδι. Η νίκη απόψε (21:…