Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Απειλείται η πρωτιά του Τεόντοσιτς

Απειλείται η πρωτιά του Τεόντοσιτς

mat lojeski osfp

mat-lojeski-osfppetridis-giorgosΗ νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα στο ΣΕΦ ήταν από αυτές που χαρακτηρίζονται αυτονόητες για τους πρωταθλητές όμως ανάλογους χαρακτηρισμούς τείνουν να κερδίσουν και τα διάφορα ατομικά ρεκόρ του Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανός άλλωστε διανύει την 4η σεζόν του με τα ερυθρόλευκα. Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής σημείωσε ένα ακόμη.

Ο Λοτζέσκι έχοντας 3/4 τρίποντα, ξεπέρασε τα 150 εύστοχα στην Basket League κάτι που έκαναν άλλοι έξι μόνο παίκτες στην ιστορία των ερυθρόλευκων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, τρεις εκ των οποίων είναι εν ενεργεία (Σπανούλης, Μάντζαρης και Πρίντεζης). Ο Αμερικανός όμως δείχνει ικανός να απειλήσει την κορυφή της σχετικής λίστας των ξένων του Ολυμπιακού ακόμη και στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου αφού απέχει μόνο 25 εύστοχα τρίποντα από αυτήν στην οποία βρίσκεται ο Μίλος Τεόντοσιτς με 174.

Μάλιστα ο Λοτζέσκι έφτασε στα 150 εύστοχα με αξιοσημείωτο ποσοστό, αφού χρειάστηκε 323 προσπάθειες, έχοντας δηλαδή 46,43%. Ο Τεόντοσιτς από την πλευρά του που επίσης φόρεσε τα ερυθρόλευκα για τέσσερις σεζόν (2007-2011) για να φτάσει στα 174 εύστοχα τρίποντα Πρωταθλήματος, χρειάστηκε 451 προσπάθειες, σουτάροντας δηλαδή με 38,58%.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…