Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Απαράδεκτη εικόνα”

“Απαράδεκτη εικόνα”

toni-konstantinidis

Στο γεγονός πως η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απαράδεκτη στάθηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης, ύστερα από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος τεχνικός:
“Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι από καρδιάς στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Η διστακτικότητα του Μιχάλη στην ερώτηση για το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο είναι η πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Ήμασταν τόσο κακοί στο τρίτο δεκάλεπτο που εγώ ως προπονητής δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για το πρώτο ημίχρονο ή αν ο Παναθηναϊκός περπατούσε στα πρώτα 20 λεπτά”.

Για την τρίτη περίοδο: “Το 37-8 σε δέκα λεπτά ακόμα κι αν δεν κατεβαίναμε να παίξουμε ίσως δεν θα μπορούσε τόσο να σκοράρει. Πρέπει να μας προβληματίσει, αν θέλουμε αξιώσεις, να δούμε το τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν απαράδεκτο και αναμφίβολα δεν θα περάσει απαρατήρητο από πλευράς μας. Παίζαμε με ομάδα Ευρωλίγκας, που είναι 2-3 επίπεδα πάνω, αλλά όχι και 37-8. Προς Θεού. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, δεν πρέπει να περάσει έτσι το τρίτο δεκάλεπτο. Πρέπει να προβληματιστώ”.

Τέλος, από πλευράς παικτών, ο Μιχάλης Καμπερίδης είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο πλάνο, επιθετικά και αμυντικά. Επειδή ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι παίξαμε πολύ ομαδικά και ήμασταν κοντά. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η ποιότητα του Παναθηναϊκού. Μας επηρέασε η επίθεση γιατί ήμασταν στατικοί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν ήμασταν καλοί και στην άμυνα.

Ήταν λογικό να φύγει η διαφορά στο τέλος. Ήμασταν κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο διαφορετικοί, ενώ και ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές. Στην τρίτη περίοδο κρίθηκαν όλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…