Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Απαγορεύονται οι ήττες!

Απαγορεύονται οι ήττες!

span1

span1

Εντός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα για τους “αιώνιους” του ελληνικού μπάσκετ. Πρώτος στη μάχη μπαίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται (20:00, ΕΡΤ) τη Γαλατασαράι, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στη δράση. Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός θα μείνει σίγουρα ο Όστιν Ντέι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τάιους και Πλάις.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming τα ματς της Euroleague!

Λίγες ώρες αργότερα (21:45, Nova), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Ούνικς Καζάν, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο κόντρα στη ρωσική ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό κι έχει ανεβάσει στροφές στην Ευρωλίγκα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Ρώσους, ενώ ο Αγραβάνης επέστρεψε στη δράση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 86-88

Κολοσσός… Ράγκλαντ έστειλε το Περιστέρι στα ημιτελικά Έπειτα από ένα φοβερό ματς, το…