Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αντιμέτωποι με κατηγορίες για πλαστογραφία οι Τζέιμς και Ρίβερς

Αντιμέτωποι με κατηγορίες για πλαστογραφία οι Τζέιμς και Ρίβερς

james rivers

james-riversΠριν από λίγες εβδομάδες οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Ισπανία και την Βαρκελώνη, με τους δύο μπασκετμπολίστες της ομάδας να έχουν κάποιοι θέματα με τα διαβατήρια τους στον έλεγχο του αεροδρομίου που μόνο τυχαία και απλά δεν θα πρέπει να θεωρούνται.

Η καταλανική El Mundo αναφέρει πως οι Τζέιμς και Ρίβερς φέρονται να προσκόμισαν πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αγωνίζονται ως κοινοτικοί τα προηγούμενα χρόνια στην Ισπανία. Πιο αναλυτικά οι δύο παίχτες τις σεζόν που αγωνίστηκαν στην Ισπανική Λίγκα, απέκτησαν παράνομα διαβατήρια από την Γουινέα ώστε να μην πιάνουν θέση ξένου. Η αστυνομία της Βαρκελώνης είχε σχετική επικοινωνία στα τέλη Νοεμβρίου με την πρεσβεία της Γουϊνέας-Μπισάου, η οποία ξεκαθάρισε πως τα διαβατήρια αυτά ήταν όντως πλαστά. Αυτή ήταν και η αιτία που οι δύο παίχτες κρατήθηκαν τόση ώρα στο αεροδρόμιο.

Ο Αργεντινός δικηγόρος που χορήγησε στους δύο παίχτες, και σε άλλους πολλούς, τα διαβατήρια έχει συλληφθεί, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα εφόσον κριθούν ένοχοι αντιμετωπίζουν ακόμη και ποινή φυλάκισης τριών ως έξι ετών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γιαννακόπουλος: Το βίντεο με τον Ναν να υπογράφει (vid)

Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει υπογράψει ο Κέντρικ Ναν Οι στιγμές…