Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Aνάλυση της Ουσάκ από Μαρκόπουλο

Aνάλυση της Ουσάκ από Μαρκόπουλο

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (ρεπό υπήρχε την Κυριακή) και πλέον το μυαλό είναι στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Ουσάκ. Το παιχνίδι της τούρκικης ομάδας την Δευτέρα αναλύθηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο με την χρήση βίντεο και έτσι υπογραμμίστηκε προς τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το τι πρέπει να προσέξουν στον αγώνα που “έρχεται”.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Τουρκία (το ταξίδι της ξεκινά στις 07:30 το πρωί με πτήση για Αθήνα, ακολουθεί νέα πτήση για την Σμύρνη όπου η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να αφιχθεί στις 10:35 και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Ουσάκ που απέχει περίπου 240 χιλιόμετρα από την Σμύρνη) και το απόγευμα (19.00) της συγκεκριμένης μέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Στην αποστολή του “Δικεφάλου” θα είναι οι Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Τέιλορ, Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης, Σάιμπερτ, Καμάρας, Μπράιαντ, Πέινερς και Κλάντον ενώ ο νεαρός, Δημήτρης Καραμανώλης βρίσκεται στην Αθήνα και συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Basket League: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για το game 1

Το φαβορί Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το game 1 της Stoiximan Basket League. Ο Π…