Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ανακοίνωσε Τόντιτς ο Προμηθέας

Ανακοίνωσε Τόντιτς ο Προμηθέας

tontic

tontic

Την απόκτηση του Μίροσλαβ Τόντιτς ανακοίνωσε η ομάδα του Προμηθέα Πατρών. Ο 31χρονος σέντερ έχει αγωνιστεί άλλες τρεις φορές στο παρεθλόν στην Ελλάδα, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Κολοσσού (2007-2009), της Ολύμπια Λάρισας (2009-2010) και του Ηλυσιακό (2010-2011).

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Miroslav Todić και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-΄10) και Ηλυσιακό (2010-΄11).

Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι. Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Ολίμπι Γιούνιονα της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση “4”, όσο και στην θέση “5””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…