Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αγραβάνης στο eBasket: “Καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός…”

Αγραβάνης στο eBasket: “Καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός…”

olympiakos 4

olympiakos-dimitris-agravanis

Θετικότατη εμφάνιση για τον Δημήτρη Αγραβάνη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ… Ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού (μαζί με τον Γκριν) βάσει του συστήματος αξιολόγησης, αποτέλεσε τον πρώτο ριμπάουντερ των “ερυθρόλευκων” (“μάζεψε” επτά ριμπάουντ) ενώ πέτυχε οχτώ πόντους στον αγώνα που έγινε στη Θεσσαλονίκη (ήταν η καλύτερη φετινή επίδοσή του στο πρωτάθλημα). Μετά το τέλος του ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, το ebasket.gr συνάντησε τον Αγραβάνη και μίλησε μαζί του.

“Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας”

Αρχικά για το αν το “διπλό” στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι μια νίκη που “φέρνει” τον Ολυμπιακό ακόμη πιο… κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος (οι “ερυθρόλευκοι” στον πρώτο γύρο της Basket League έχουν περάσει νικηφόρα από τις δύσκολες έδρες του Άρη και του ΠΑΟΚ), είπε:

“Παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε δυσκολευτεί για να κερδίσουμε. Παραμείναμε ψύχραιμοι ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε ουσιαστικά με τις εύστοχες βολές του Πάτρικ (Γιανγκ) να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δεν θεωρώ πως τα δύσκολα παιχνίδια έχουν τελειώσει στην Α1, υπάρχουν πολλά ακόμη δύσκολα ματς. Όπως είδαμε ο Παναθηναϊκός πήγε να χάσει στα Τρίκαλα, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας”.

Ωρα Euroleague για τον Ολυμπιακό… Αν πιστεύετε στην νίκη των “ερυθρόλευκων” στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ποντάρετε στην 2wibet.gr στην οποία υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις!

“Καλύτερη η ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έγιναν προσθήκες που βοηθούν”

Μια ομάδα με την ιστορία του Ολυμπιακού, κάθε σεζόν έχει ως στόχο να “μαζεύει” όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Πέρυσι οι “ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν ένα τρόπαιο, αυτό του πρωταθλήματος.

Φέτος ο Ολυμπιακός τι μπορεί να πετύχει; “Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι πώς θα παίζουμε και πώς θα είμαστε 100% έτοιμοι”.

Τώρα την Τρίτη παίζουμε με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά από δύο μέρες με την Μπάμπεργκ. Πρέπει να εστιάσουμε στο κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε το πόσους τίτλους θα κατακτήσουμε. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει αυτή την χρονιά”.

Συνεχίζοντας ο 22χρονος παίκτης υπογράμμισε: “Σίγουρα πιστεύω πως η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι. Έχουν γίνει προσθήκες παικτών που είναι πάρα πολύ καλοί και μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ όπως είναι ο Μπιρτς και ο Γκριν. Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

“Είχα πολύ καιρό να βιώσω το πώς είναι να παίζεις σε τόσο δύσκολα ματς…”

Η συζήτησή μας ολοκληρώθηκε ζητώντας από τον Αγραβάνη ένα σχόλιο για την φετινή παρουσία του στον Ολυμπιακό. Όπως τόνισε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής, θα ήθελε να νιώθει… πιο συχνά το συναίσθημα του να βοηθά τους “ερυθρόλευκους” σε δύσκολα ματς, όπως συνέβη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

“Σίγουρα εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω και με τον τραυματισμό… Πραγματικά είχα πολύ καιρό να βιώσω αυτό το συναίσθημα, το πώς είναι να παίζεις σε τόσο δύσκολα ματς. Θέλω σίγουρα να το νιώθω πιο συχνά αυτό το συναίσθημα και να βοηθάω την ομάδα μου συνέχεια”.

Πριν ποντάρεις μπες στο Kolpobet.gr. Τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Γεραγωτέλλης: «Σχεδόν δεδομένο πως θα παραμείνουμε Ερυθρό»

Στον Ερυθρό Αστέρα θα παραμείνουν οι Βασίλης Γεραγωτέλλης και Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο εκ τ…