Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Zoύμε γι’ αυτά τα παιχνίδια”

“Zoύμε γι’ αυτά τα παιχνίδια”

stavropoulos osfp

stavropoulos-osfp

Δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδος, κύριος Χρήστος Σταυρόπουλος, τονίζοντας πως άπαντες οι οποίοι βρίσκονται στο χώρο του αθλητισμού, ζουν για τέτοια παιχνίδια.

Όλα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:
“Κύπελλο είναι το σίγουρο είναι πως το Ιανουάριο όλη η Ευρώπη θα κοιτά στην Ελλάδα για μπάσκετ. Έχουμε τρία παιχνίδια ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός μέσα στον Ιανουάριο: Στις 6 για την Ευρωλίγκα, στις 16 για το Κύπελλο Ελλάδας και στις 30 του μήνα για το πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι πoυ θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ένας ημιτελικός κυπέλλου απένατνι στον Παναθηναϊκό. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους που έχουμε πάντα και προχωράμε… Δεν θα έλεγα πως υπάρχει παράδοση.

Μετά από 3-4 χρόνια φέτος αλλάζουμε τη σειρά. Τα τελευταία χρόνια παίζαμε νωρίτερα, τώρα παίζουμε σε έναν ημιτελικό. Ένα παιχνίδι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός είναι πάντα ένα παιχνίδι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. Δεν νομίζω πως υπάρχουν παραδόσεις σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια για όλους, ξεχωριστά για τους φιλάθλους, όμορφα παιχνίδια, γιατί εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά παιχνίδια και όλοι περιμένουμε τέτοια παιχνίδια. Όλοι εμείς που είμαστε στον αθλητισμό, ζούμε για αυτά. Και πάμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…