Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βασικός υποψήφιος…

Βασικός υποψήφιος…

gabriel kenny

gabriel-kenny

Το όνομά του είχε ακουστεί το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Τότε, οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν (όπως και ο “αιώνιος” αντίπαλος) τον Οκάρο Ουάιτ κι έτσι η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τώρα, που η ανάγκη για ενίσχυση της φροντ λάιν είναι επιτακτική, είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα, αλλά όχι για τον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και της Καρσίγιακα και νυν της Λοκομοτίβ Κουμπάν, είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Γεννημένος στις 3/7/19189, με ύψος 2μ04 κι εξαιρετικά αλτικά προσόντα, ο Κένι Γκάμπριελ είχε περάσει από τα μέρη μας, όπου έκανε θραύση στην Κρήτη (είχε 12.8 πόντους και 9.3 ριμπάουντ).

Στην Τουρκία αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, ανεβάζοντας τις μετοχές του. Φέτος στο Eurocup έχει 6.8 πόντους και 2.2 ριμπάουντ, σε περίπου 17 λεπτά συμμετοχής, ποσοστά που έπεσαν καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Βαλένθια και Ολίμπια) έμεινε στο μηδέν.

Ο Γκάμπριελ, αν κι εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, θα αποτελέσει λύση για αντί-Γκιστ. Δεν είναι τόσο πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό και κυρίως ταιριάζει με το γρήγορο μπάσκετ που θέλει να παίξει το “τριφύλλι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…