Κεντρική Basket League Άρης “Τίτλους με τον Άρη” (vid)

“Τίτλους με τον Άρη” (vid)

aris dimitris flionis

aris-dimitris-flionis

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Άρη εξέφρασε ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο 19χρονος διεθνής Έλληνας γκαρντ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μου αρέσει αυτού του είδους η ζωή κι έχω πλέον συνηθίσει. Νιώθω καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα. Έχει πολλή προπόνηση, πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, αλλά εμένα μου αρέσει αυτό, μου αρέσει να δουλεύω και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα για δεύτερη χρονιά. Ένα πολύ δύσκολο κομμάτι είναι η προσαρμογή στην αθλητικότητα του παιχνιδιού.

Όταν προωθείσαι από τα χαμηλότερα επίπεδα -από τα ερασιτεχνικά- στο επαγγελματικό, το κομμάτι της προσαρμογής είναι το πιο δύσκολο. Παίζω στον Άρη από την ημέρα που ξεκίνησα το μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και για κάθε παίκτη πιστεύω είναι μοναδικό να παίζει σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Άρης. Έχω δει πολλά από τον Άρη, ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και μου αρέσει όλο αυτό και θέλω να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…