Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε”

“Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε”

bourousis

bourousis

Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να… “αυτοκτονήσει” στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (83-75) και ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως θα ήταν αμαρτία εάν οι “πράσινοι” δεν έπερναν το θετικό αποτέλεσμα.

“Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι ο Σίνγκλετον, συγχαρητήρια. Μας βοήθησε μαζί με τον Γκιστ να πάρουμε το ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάναμε λάθη. Έβαλαν σουτ. Πήγαμε να το χάσουμε στο τέλος, έχασαν εκείνοι κάποια λέι απ, ήμασταν και τυχεροί.

Το πήγαμε στην παράταση και μετά ήταν θέμα μομέντουμ. Δεν ξέρω πόσα τρίποντα έχουμε κάνει, δεν έχω δει. Κάναμε πολλά; Έτσι όπως έπαιζε η άμυνά τους, έπρεπε να κάνουμε pop out. Ίσως ήταν μια σωστή επιλογή. Θα τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα αυτά. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε”, είπε αρχικά ο Έλληνας σέντερ στην κάμερα της ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

“Και σήμερα ήταν δύσκολο. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε το ματς, κερδίζαμε με 16 πόντους. Την άλλη εβδομάδα έχουμε τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς μέσα στην έδρα μας. Όλα τα παιδιά βοήθησαν, ο Σίνγκλετον παραπάνω. Μας ξεμπλόκαρε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…