Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα είναι μία δύσκολη μάχη”

“Θα είναι μία δύσκολη μάχη”

olympiakos 7

olympiakos

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το εντός έδρας αρνητικό αποτέλεσμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γι’ αυτό αύριο (11/11) αντιμετωπίζει στην Τουρκία τη Γαλατασαράι, η οποία ψάχνει μετά μανίας την πρώτη της νίκη στη νέα Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ανέφερε πως η Γαλατά έχει έξτρα κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε πως θα είναι μία δύσκολη μάχη.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αδικούν τη Γαλατασαράι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει δύο μην πω και τρεις ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση. Έχει πλούσιο ρόστερ κι έμπειρος παίκτες στην Ευρωλίγκα. Το ότι δεν έχει κάνει νίκη είναι πλασματικό και τους δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε πως η Γαλατασαράι θα έχει την βοήθεια του κόσμου. Η έδρα της είναι πολύ σκληρή.

Θα έχουμε δύσκολο έργο. Έχω ζητήσει κι έχουμε δουλέψει για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι. Θα είναι μία δύσκολη μάχη και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι”.

Για το τι θα κρίνει τη νίκη: “Πιστεύω πως θα είναι το ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει τρία ματς στην έδρα τους και τα έχουν χάσει. Σίγουρα το θέλουν πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…