Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα “πρέπει” του Πασκουάλ!

Τα “πρέπει” του Πασκουάλ!

pascual panathinaikos

pascual-panathinaikos

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Μαδρίτη, όπου αύριο (16/11, 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Λίγο πριν την αναχώρηση του “τριφυλλιού”, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το παιχνίδι με τη “Βασίλισσα” κι αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, προκειμένου να φύγει με το διπλό από την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: “Η Ρεάλ έχει μια μεγάλη ομάδα. Εξαιρετική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό ειδικά μετά από λάθη. Στη συνέχεια θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ καθώς έχουν παίκτες με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Όλοι οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην άμυνα αλλά και την επίθεση καθώς πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε”.

Για τα back to back παιχνίδια: “Όταν έχεις δύο ημέρες, δεν έχεις πολύ χρόνο για να προσθέσεις στο παιχνίδι σου αλλά βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά αλλά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τέτοια ματς”.

Για το αν θα δοκιμάσει plays που χρησιμοποιούσε στην Μπαρτσελόνα στα ματς με τη Ρεάλ: “Τα plays δεν είναι κάτι που λες ότι θα παίξω αυτό θα πρέπει κι οι παίκτες να τα αντιλαμβάνονται. Μπορεί στο μέλλον να έχουμε προετοιμάσει πολλά πράγματα αλλά μέχρι τώρα όχι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…