Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια του Προμηθέας – Τρίκαλα

Τα εισιτήρια του Προμηθέας – Τρίκαλα

promitheas1

promitheas-faye

Τα εισιτήρια κόντρα στα Τρίκαλα ανακοίνωσε η διοίκηση του Προμηθέα Πατρών, στο περιθώριο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με την ομάδα του Νίκου Βετούλα να θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την εκτός έδρας ήττα απέναντι στην ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Προμηθέα και τα Τρίκαλα BC Aries για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σάλα του “Δημ. Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 5μ.μ. και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10π.μ.-2μ.μ. και 5-8μ.μ. από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Επιπλέον, εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια κι από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της viva.gr στην Πάτρα
Seven spots, Μαιζώνος 209
Public, Ερμού 55

Τo Σάββατο, η θέση σου είναι στο γήπεδο! Πάμε μαζί Προμηθέα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…