Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

olympiakos

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στη Stoiximan.gr Basket League, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας, με την “κόκκινη” ΚΑΕ να γνωστοποιεί τα εισιτήρια κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. Oλυμπιακός ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας CARNA, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/11/2016 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Τετάρτη 09/11/2016.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Τετάρτη 09/11/2016.
• Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Τετάρτη 09/11/2016 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 13/11/2016 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5,10,15,20 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και στο τηλέφωνο 210 4527600″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Περί σεβασμού ο λόγος

Αν υπάρχει μια ομάδα που αυτή τη στιγμή προσφέρεται για σενάρια και εικασίες είναι ο Ολυμπ…