Κεντρική Διεθνή “Στο Τελ Αβίβ για το διπλό”

“Στο Τελ Αβίβ για το διπλό”

koponen

koponen

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι (2/11). Ο Πέτερι Κόπονεν επανήλθε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε και μιλήσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, για την αυριανή αναμέτρηση με την “ομάδα του λαού”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Νικήσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια μας σε Euroleague και πρωτάθλημα. Ήταν δύο κλειστά ματς, αλλά τα νικήσαμε. Θα προσπαθήσουμε τώρα να πάμε στο Τελ Αβίβ και να πάρουμε και εκεί τη νίκη. Το τεχνικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας προετοιμάζουν στο τι θέλουν να κάνουμε και προσπαθούμε να ακολουθούμε όσα μας λένε.

Ο Ταϊρίς Ράις γνωρίζει πολλούς παίκτες της Μακάμπι και ξέρει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται συνήθως η ομάδα. Όμως, θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε ό,τι μας ζητά το προπονητικό επιτελείο. Αυτό θα είναι το κλειδί στην αναμέτρηση. Η Μακάμπι έχει πολλούς καλούς παίκτες επιθετικά, που τρέχουν στο παρκέ και επιδιώκουν να φύγουν στον αιφνιδιασμό κάθε φορά που παίρνουν τη μπάλα.

Όλοι γνωρίζουν πως η ατμόσφαιρα θα είναι θορυβώδης, η Μακάμπι έχει την υποστήριξη των οπαδών της. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να τους κόψουμε και να κοντρολάρουμε το ματς επιθετικά. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα ως ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…