Κεντρική Basket League Σταμάτης : ” Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ ”

Σταμάτης : ” Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ ”

stamatis

stamatis

Ο 20χρονος γκαρντ της Κύμης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, έκανε λόγο για είσοδο στα πλέι οφ αλλα και πως οι νεοφώτιστοι δουλεύουν ένα ένα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης : 

Δημήτρη, πρώτη χρονιά για την Κύμη στην Α1. Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία σας; Βλέποντας το πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν για παράδειγμα, σε πόσες νίκες στοχεύατε;

” Εμείς, όπως κι όλοι, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη ακόμη με το Λαύριο αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα είχαμε δηλαδή τώρα, τρεις νίκες. Ακόμη κι εδώ που έχουμε φθάσει όμως, είναι καλά. Πιστεύω, ότι έχουμε κάποια παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε, ώστε να είμαστε ακόμη καλύτερα ”.

Έχοντας πάρει μία εικόνα από το πρωτάθλημα μέχρι τώρα, θεωρείς ότι στο τέλος, θα καταφέρετε να μπείτε στα πλέι οφ;

” Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως και θέλω, η ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ. Έχουμε τις δυνατότητες, το υλικό και φυσικά τη θέληση ”.

Την επόμενη αγωνιστική, παίζετε με τη Δόξα εκτός έδρας. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το ροζ φύλλο;

” Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Η Δόξα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…