Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκιστ, ανησυχώ”

“Σοβαρός ο τραυματισμός του Γκιστ, ανησυχώ”

pascual panathinaikos

pascual-panathinaikos

Το γεγονός πως ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστείναι μάλλον σοβαρός, τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, αμέσως μετά την ήττα από τη Ρεάλ.

“Πρώτα από όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης γι’ αυτή τη νίκη. Νομίζω πως τα πήγαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί για την εξέλιξη του ματς. Κάναμε τρία συνεχόμενα λάθη και γνωρίζουμε πως η Ρεάλ σε τιμωρεί. Δεχθήκαμε 32 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο”, ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

“Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο. Τα πήγαμε αρκετά καλά και στην επίθεση, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά κάναμε κάποια λάθη στο τέλος και δεν τα καταφέραμε”.

Για τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ: “Θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Ο τραυματισμός του Γκιστ είναι το χειρότερο νέο της βραδιάς. Νομίζω πως είναι σοβαρός τραυματισμός και ανησυχώ για εκείνον. Είναι σημαντικός για εμάς, θα είναι σημαντική απώλεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…