Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Σκέφτηκα ότι πρέπει να ευστοχήσω”

“Σκέφτηκα ότι πρέπει να ευστοχήσω”

promitheas patron 1

promitheas-patron

Ο Κίκι Κλαρκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Προμηθέα επί του Λαυρίου, πετυχένοντας ένα τρομερά σημαντικό σουτ, μόλις 12 δεύτερα πριν το φινάλε κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλο (59-59).

Ο Αμερικανός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, είπε πως εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε πως πρέπει να ευστοχήσει και να δώσει το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Αναλυτικά:
“Τι σκέφτηκα εκείνη την ώρα; Ότι πρέπει να ευστοχήσω. Ότι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο με έφεραν στον Προμηθέα.

Απλά μόλις πήρα τη μπάλα στα χέρια μου από τον Γκίκα, σιγουρεύτηκα, μέσα στον ελάχιστο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, ότι πάταγα καλά στο παρκέ και στην συνέχεια έσπρωξα τον εαυτό μου να πιστέψει στο καλάθι. Η μπάλα μπήκε στο πλεκτό και αυτό το τρίποντο μας έδωσε την ψυχολογία που θέλαμε για να εδραιώσουμε τη νίκη μας.

Το πρώτο κλειδί ήταν η εμφάνισή μας στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και αυτό μας έδωσε μεγάλη ώθηση στο α΄ ημίχρονο, όταν πήραμε μια σημαντική διαφορά υπέρ μας. Αν και δεν παίξαμε καλά στο γ΄10λεπτο, εντούτοις διατηρήσαμε το ομαδικό μας πνεύμα, το οποίο μας έδωσε στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στα επόμενα παιχνίδια μας. Μετά τις νίκες επί του Απόλλωνα και του Λαυρίου το μομέντουμ είναι με το μέρος μας. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Οι τελευταίες εμφανίσεις μας και τα θετικά αποτελέσματα που φέρνουμε δείχνουν ότι είμαστε καλή ομάδα και ικανοί για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος στη Λίγκα, παρά το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…