Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες”

“Συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες”

sibert paok

sibert-paok

Πιστός στο ραντεβού του, oΤζόρνταν Σάιμπερτ ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, σχολίασε τα τρία τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο καινούριο video game που αγόρασε.

Αναλυτικά:

“Γεια σας,

Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσουμε. Οι ομάδες φαίνονται στα δύσκολα κι εμείς έχουμε μία τέτοια κατάσταση αυτή την εποχή, την οποία πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε. Είναι μία εβδομάδα με πολλές μετακινήσεις.

Στον ελάχιστο χρόνο που είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έμεινα στο σπίτι, είναι άλλωστε εδώ και η κοπέλα μου και περάσαμε λίγο χρόνο μαζί. Πήρα και ένα νέο Video game και ο ελεύθερος χρόνος μου πέρασε έτσι.

Σαν ομάδα είμαστε σε μία διαδικασία την οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουμε στις νίκες. Στη Λιθουανία είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε για 35 λεπτά και στο τέλος, χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στο καλάθι και στο τέλος χάσαμε. Κι αυτή είναι μία κατάσταση την οποία βιώσαμε και στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Είναι πολύ πιο δύσκολο όταν χάνεις παιχνίδια με αυτό τον τρόπο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και μόλις το πετύχουμε, θα είμαστε έτοιμοι για ένα νέο νικηφόρο σερί.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, που παίζει επιθετική άμυνα, έχει καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, Επιμένω ότι πάντα είναι θέμα δικό μας το πώς θα πάει το παιχνίδι κι αυτό πιστεύω και τώρα.

Να προσέξουμε όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι πάντως μία ομάδα που θέλει προσοχή, έχουν καλούς παίκτες,

Ξέρω επίσης ότι στα Τρίκαλα παίζει και ο γιος ενός από τους θρύλους του ΠΑΚ, του Ken Barlow που τον γνώρισα στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τον γιο του τον είχα αντιμετωπίσει πέρσι στην D-League“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…