Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ”

“Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Ο Δικέφαλος του βορρά υποδέχεται εκείνον του νότου (12/11, 20:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του για την εν λόγω αναμέτρηση στάθηκε στην δυσκολία της, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έχει δείξει με την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει γεμάτο ρόστερ, παίκτες έμπειρους με θητεία σε ομάδες της Ευρωλίγκα, οπότε η προσπάθειά μας γίνεται πιο δύσκολη” δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε, “Ο αντίπαλός μας ξέρει να διαβάζει τα miss match, μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις, έχει εξαιρετικούς σουτέρ και θα είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τη μάχη των ριμπάουντ και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτά τα παιχνίδια, και όλα τα ματς ουσιαστικά, θέλουν υπομονή και επιμονή για να πετύχεις αυτό που θέλεις”

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με μια μεσημεριανή προπόνηση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…