Κεντρική Basket League Αγώνες Ρέθυμνο – Τρίκαλα 84-56

Ρέθυμνο – Τρίκαλα 84-56

trikala rethymno

trikala-rethymno

Την τέταρτη του νίκη στη Stoiximan.gr Basket League πήρε το Ρέθυμνο, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του επί των Τρικάλων με 84-56 και ταυτόχρονα υποχρέωσε στην πέμπτη τους ήττα τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη.

Οι Τρικαλινοί ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, εν αντιθέσει με το δεύτερο, στο οποίο άφησαν το σύνολο του Τόνι Κωνσταντινίδη να κάνει “πάρτι” σε όποιο μέρος του γηπέδου θέλει.

Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ. Τα Τρίκαλα, έχοντας τον Τσαγκαράκη να πραγματοποιεί ένα μικρό ξέσπασα με 6 γρήγορους πόντους κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 5-8, αλλά με τον Φιτζπάτρικ να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση στα πρώτα λεπτά, ήταν σειρά των κρητικών να πάρουν προβάδισμα, κι εν τέλει να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο στο +2 (21-19).

Τα Τρίκαλα στη συνέχεια ναι μεν πήραν ξανά “κεφάλι” στο σκορ με τον Τσαγκαράκη να παραμένει ο μόνος που βοηθούσε σημαντικά στην επίθεση, αλλά το σύνολο του Τόνι Κωνσταντινίδη, είχε 2 παίκτες (Φιτζπάτρικ, Κράβιτς) με διψήφιο αριθμό πόντων. Έτσι, κατάφερε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάει στ’ αποδυτήρια έχοντας έρθει σε πλεονεκτική θέση και στο +5 (44-39).

Στην επανάληψη το Ρέθυμνο μπήκε εντελώς αποφασισμένο να “καθαρίσει” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, την υπόθεση νίκη και με ένα σερί 10-0, ανέβασαν το προβάδισμα για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (54-39). Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη έχασαν τη συγκέντρωσή τους στο τρίτο δεκάλεπτο, μένοντας στο 0 όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι και ήταν αρκετό για να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Στα 10 τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι δεν προσπάθησαν ούτε στο ελάχιστο να ανατρέψουν τα δεδομένα, και πλέον το Ρέθυμνο είχε μετατρέψει σε… προπόνηση την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας στο τελικό 84-56.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 44-39, 62-49, 84-56.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κωνσταντινίδης): Αρνολντ 8 (1), Φιτζπάτρικ 20 (4), Τάλτον 8, Γιαννόπουλος 5, Κράβιτς 12, Ραζής 5, Χριστοδούλου 4, Καμπερίδης 4, Θεοδωρίσης 2, Εβάλντας 6, Εντουαρντς 10.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Καστρίτης): Κάφει 2, Μπιρούτα 10 (1), Τσαγκαράκης 15 (4), Μπάρλοου 6, Χότον, Μανωλόπουλος 15 (3), Λίποβι 3 (1), Καραθανάσης, Ατιτς, Πουλιανίτης, Καλλές 5, Βαρυτιμιάδης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…