Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρώτα η Μπαρτσελόνα”

“Πρώτα η Μπαρτσελόνα”

papapetrou

papapetrou

Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στο αυριανό (16/11, 20:00) παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Έλληνας άσσος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των μπλαουγκράνα, λέγοντας πως έχει αλλάξει τον ρυθμό της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

“Ξέρουμε τι έχει συμβεί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα παρά τις απουσίες που έχει και θα έρθει εδώ για να κερδίσει. Κάθε ομάδα θέλει τη νίκη, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να την διεκδικήσουμε. Παιχνίδι το παιχνίδι διαφέρει. Υπάρχουν, όμως, πράγματα που παραμένουν σταθερά. Εμείς απέναντι στη Γαλατάσαραϊ δεν κάναμε καλά τα σταθερά πράγματα. Δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι, όπως συνήθως. Αυτό μας πόνεσε περισσότερο. Είναι περισσότερο θέμα μυαλού, καθώς δεν είναι ότι μέσα σε τρεις ημέρες βελτιωθήκαμε τόσο. Αλλάξαμε λίγο το μυαλό μας και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα”, ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαπέτρου για το παιχνίδι με τους καταλανούς.

Στην συνέχεια ξεχώρισε τον Ταιρίς Ράις από την Μπαρτσελόνα, λέγοντας “Οι γκαρντ της και ο Ράις κυρίως χρειάζονται προσοχή. Ο Ράις είναι η μηχανή της ομάδας, διαχειρίζεται το παιχνίδι, σκοράρει, πασάρει και κάνει τα πάντα. Πρέπει να ελλαττώσουμε την δημιουργία του. Από εκεί και πέρα πρέπει να διατηρήσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες που παίζουν off ball χαμηλά”

 Για τον Μπαρτζώκα: “Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει αλλάξει τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε κάθε ομάδα. Η τακτική αλλάζει λίγο, αλλά η θέληση, η καρδιά και η ψυχή παραμένουν ίδια. Αυτά που πρόσφερε ο κόουτς Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό δεν τα αμφισβητεί κανείς. Η κατάκτηση της Euroleague και η συνολική προσφορά του είναι πολύ σημαντική. Ελπίζω ο κόσμος να την αναγνωρίζει, όπως κι εμείς.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετυχαίνει πράγματα στη ζωή του”

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods, λέγοντας:” Δουλειά μας, όπως είναι το σύστημα της Euroleague, είναι να διαχωρίζουμε τους αγώνες ακόμα κι αυτοί είναι back to back. Πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και να τη νικήσουμε και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι. Κάπως έτσι πάει το πρόγραμμα”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…