Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Κακοί αμυντικά στην τελευταία περίοδο”

Πρίφτης: “Κακοί αμυντικά στην τελευταία περίοδο”

dimitris priftis aris

dimitris-priftis-aris

Ο Άρης προηγήθηκε με 52-62 αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στους Σκαϊλάινερς και ηττήθηκε. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε:

“Παίξαμε καλά για 35 λεπτά. Ομαδικά με σοβαρότητα… Η τελευταία περίοδος ήταν κακή αμυντικά. Χάσαμε φάσεις στο ένας εναντίον ενός. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στην προπόνηση πρέπει τώρα να πιεστούμε περισσότερο. Με προβληματίζουν πολλά. Κάτι μας λείπει αγωνιστικά. Μια μικρή λεπτομέρεια, ένα ριμπάουντ, ένα σουτ, μια βολή… Μικρά πράγματα που πρέπει να προσθέσουμε για να κερδίσουμε ένα ματς. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είναι ουτοπικό να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις αν δεν βελτιωθούμε”.

Γιάνκοβιτς: “Μάθημα για εμάς αυτό που έγινε…”

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, περιμέναμε κάποια φάουλ να δώσουν οι διαιτητές… Δεχτήκαμε 31 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και σε αυτό υπάρχει προσωπική ευθύνη. Και εγώ ως παίκτης πρέπει να αναλάβω την ευθύνη. Είναι ένα μάθημα σήμερα αυτό που έγινε. Με 35 λεπτά αγώνα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε. Το κλίμα είναι καταπληκτικό στην ομάδα.

Ολοι μας πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Υπάρχει ταλέντο, ο προπονητής είναι καλός και πιστεύω θα βρεθεί λύση στην συνέχεια. Οταν είσαι μπροστά 10 πόντους, χρειάζεται ένα μικρό κλικ για να πάρεις το ματς. Δυστυχώς χάσαμε και κάθε ματς είναι σαν τελικός για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Σε άλλα ματς σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα όχι. Οταν νικάς 10 πόντος και χάνεις, τότε δεν είσαι σοβαρός στην διάρκεια του αγώνα”.

Χέρμπερτ: “Βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε το ματς”

Ο τεχνικός των Σκαϊλάινερς, Γκόρντον Χέρμπερτ, ανέφερε μετά την νίκη επί του Άρη: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για την εμφάνιση. Δεν τα παρατήσαμε όταν χάναμε με 10 πόντους, επιστρέψαμε δύο φορές. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου που ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να βρουν τον τρόπο στο τέλος να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν”.

Ο καλαθοσφαιριστής των Σκαϊλάινερς, Κιουέιμ Βον, είπε: “Παλέψαμε σκληρά και είχαμε κίνητρο. Είχαμε καλύτερη επικοινωνία στο γήπεδο στο ματς με την Άρη, υπήρχε αυτοπεποίθηση και πήραμε μια σπουδαία νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…