Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας”

“Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας”

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως μπορούσε κι επιθυμούσε, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να αναφέρεται στο γεγονός πως τώρα η ομάδα του πρέπει να σταθεί στα πόδια της αλλά και να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες του δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Ήταν ένα βράδυ που τίποτα δεν πήγε καλά. Ξέραμε ότι η Μακάμπι ήθελε να ανοίξει τον ρυθμό και να παίξει πολύ ένας εναντίον ενός. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, ειδικά στο ένας εναντίον ενός και τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ στην επίθεση χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Η Μακάμπι έκλεισε το “ζωγραφιστό” και μας άφησε το μακρινό σουτ, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και μετά αγχωθήκαμε κι άλλα σουτ, τα οποία χαλούσαν την αμυντική μας ισορροπία.

Στην τρίτη περίοδο θέλαμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να κάνουμε μία επανεκίνηση. Το ξεκίνημά μας όμως ήταν πολύ κακό. Αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Η Μακάμπι έβαλε πολλά εύκολα καλάθια και ξέφυγε στο σκορ.

Πήγαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τέλος παίζοντας με 5 γκαρντ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Μακάμπι άξιζε να κερδίσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αυτή είναι η EuroLeague όμως. Έχει τέτοιες βραδιές με πολλές μεγάλες νίκες και ήττες. Τώρα πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Περί σεβασμού ο λόγος

Αν υπάρχει μια ομάδα που αυτή τη στιγμή προσφέρεται για σενάρια και εικασίες είναι ο Ολυμπ…