Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περάσοβιτς: “Χάρηκα που αστόχησε ο Μπουρούσης”

Περάσοβιτς: “Χάρηκα που αστόχησε ο Μπουρούσης”

perasovic

perasovic

Μετά τη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Εφές αναφέρθηκε στην συμπάθεια του για τον Γιάννη Μπουρούση, αλλά και την χαρά του όταν αστόχησε σε μία σημαντική φάση στην δεύτερη παράταση.

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς : 

” Νομίζω πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξεκινήσαμε άσχημα με 9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να τους φτάσουμε μετά. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνά μας στα πρώτα τρία λεπτά του δεύτερου μέρους. Από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το φινάλε. Κάποιες φορές είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη, τα οποία ήταν πολύ – πολύ δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Οι αντίπαλοι έμειναν στο ματς, κυρίως στα λεπτά που είχαν το προβάδισμα.

Για τον παίκτη που έκανε τη διαφορά, ανέφερε:  ” Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ είναι ο παίκτης που έφερε ενέργεια και έδωσε κάτι διαφορετικό. Παίζει πάνω από το καλάθι και αλλοίωσε μερικά σουτ. Η καλή του εμφάνιση ήταν πολύ σημαντική για εμάς ”.

Τέλος, πρόσθεσε για τον Μπουρούση και για τον Πασκουάλ: ” Όσο για τον Μπουρούση, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις παίκτης που είχαν καλά αποτελέσματα με εμένα για προπονητή τους. Τον συμπαθώ πολύ και είμαι χαρούμενος που έχασε το καλάθι στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε σκληρή άμυνα απέναντί του. Εύχομαι σε εκείνον και στον Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό προπονητή, τα καλύτερα ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…